title

FPC beyond packaging

packaging consultancy
FPC beyond packaging, de dienstverlenende tak van Faes Group, is een groep gedreven verpakkingsconsultants en specialisten met een visie. Bij FPC kunt u terecht voor een compleet supply chain verpakkingsadvies maar ook voor oplossingen op het gebied van uitbesteding, dienstverlening, design en software.

Ons team beschikt over ruime ervaring en een “helicopterview”. Dit is belangrijk omdat het verpakken vaak decentraal (over allerlei afdelingen verspreid) belegd wordt binnen een organisatie, en een centraal aanspreekpunt daarom ontbreekt.

Uiteindelijk gaat het FPC erom dat uw product in perfecte staat op de bestemming aankomt. Daarvoor is niet alleen een functionele verpakking noodzakelijk, maar ook een goede keten. FPC pakt dit aan door te kijken naar het complete verpakkings- en logistiek proces middels een integrale aanpak.

www.fpc-beyondpackaging.com


 

Software & Tools

Voor verschillende toepassingen op verpakkingsgebied heeft FPC in-house software en tools ontwikkeld:

StackAssist

Loading Software - StackAssist
StackAssist ondersteunt u bij de efficiënte planning en uitvoer van de order picking, het stapelen en het laden. Daarbij houdt StackAssist rekening met transporteisen in de breedste zin van het woord.

Het systeem levert duidelijke en betrouwbare instructies voor de werkvloer waardoor correcties en handmatig passen en meten tot het verleden behoren.

Zo kunnen uw FTE’s effectief worden gepland en kunnen laadtijden en transportkosten worden geminimaliseerd.

www.stackassist.com


 

PackStatus

Track Trace
The internet of things, alles wordt met alles verbonden. Producten, zendingen, voertuigen en apparaten worden intelligent gemaakt en aan uw PackStatus-dashboard gekoppeld. Met state-of-the-art technologie maakt PackStatus uw verpakking interactief zodat u continue controle houdt over alles wat er met uw producten gebeurd.

PackStatus biedt niet alleen track & trace technologie maar ook uitgebreide monitoring van de omgeving en de condities waarin de zending zich bevindt, inclusief temperatuur, trillen, vallen, licht, luchtvochtigheid en nog veel meer.

www.packstatus.com


 

PackAssist

Verpakkingsinstructie
PackAssist is een intelligente webbased applicatie die ervoor zorgt dat altijd en overal bekend is hoe uw producten verpakt moeten worden. Zo bent u in staat om wereldwijd en ketenbreed uw verpakkingsbeleid te communiceren en te borgen.

Dit zal resulteren in minder fouten en schades, lagere transportkosten en een uniforme en professionele uitstraling richting uw klanten.

www.packassist.com