title

Faes Cases

Flightcase op maat
De ontwerpers vertalen de eisen en wensen van de klant naar een concrete flightcase, koffer of kist. Ze adviseren welke materialen- en productietechnieken het meest geschikt zijn en bepalen de optimale positie van eventuele sloten, handvaten, scharnieren en/of wielen. Ze meten de te verpakken producten van de klant en ontwerpen op basis hiervan een logische, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling van het interieur. Na verwerking van eventuele opmerkingen en de goedkeuring van de klant wordt de verpakking in productie genomen. 

Het gedreven team van verkopers, ontwerpers en productiemedewerkers werkt snel, flexibel en anticipeert op de wensen van de klant. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. 

Dienstverlening

Faes Cases stopt niet als de producten geleverd zijn. Alle producten worden ontworpen om een lange levensduur te hebben. U kunt deze eenvoudig verlengen door gebruik te maken van onze dienstverlening zoals het reinigen en repareren van veelgebruikte koffers en kisten.
Faes Cases heeft ook een RPS programma (Returnable Packaging Service) dat het herbruik van duurzame verpakkingen volledig faciliteert en u alle zorg uit handen neemt. Ook verzorgen we het volledig aansluiten en bekabelen van koffers en kisten (system integration), het vullen van de koffers met producten (fulfilment) en het direct leveren aan verkooppunten.

www.faescases.com


 

CaseCreator

CaseCreator - koffer op maat
Met behulp van CaseCreator kunnen zowel bedrijven als particulieren goedkoop, snel en online een kofferinterieur of -inhoud ontwerpen, geheel op maat voor hun gereedschappen, monstercollecties, camera’s, kappersbenodigdheden, etc. etc. Via eenvoudige stappen selecteert u een type koffer en ontwerpt zelf een binnenkant op maat. Levering vindt binnen 5 werkdagen plaats.

www.casecreator.com 

 

KoffersenKisten

SKB koffers - Aluminium kisten
Kies uit een groot assortiment koffers, kisten en racks van professionele kwaliteit en bestel online.
Gespecialiseerd in SKB cases en Defender aluminium kisten, direct uit voorraad leverbaar.

www.koffersenkisten.nl