• Nederlands
  • Engels

BLOG

Faes Cases komt tot 2e ronde van DISCA ‘19

11 Nov 2019, by Erna Melis in Faes Group

Door klanten genomineerd voor prestigieuze award!

We zijn enorm trots dat we genomineerd zijn voor van de DISCA Award voor Best Knowledge Supplier. Al sinds 2002 worden deze awards – DISCA staat voor Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards – uitgereikt aan toeleveranciers die uitblinken in het toevoegen van waarde aan het eindproduct van de klant.

Klantnominatie

“Nog niet eerder zijn we zo ver gekomen”, legt Corné van de Voort uit, technisch adviseur hightech bij Faes Cases. “Het mooie aan deze awards is dat de nominaties sinds 2011 worden aangedragen door toeleveranciers. Dat betekent dat een of meerdere van onze klanten vinden dat zij het meest optimaal samenwerken met ons, en dat ons bedrijf hun helpt meer te verdienen met hun product of juist de kosten te verlagen.”

Koploper in hightech

Faes wil zichzelf continu opnieuw uitvinden om voorop te kunnen blijven lopen in het snel veranderende logistieke en technologische landschap. “We zijn momenteel bezig met de bouw van een nieuwe cleanroom”, legt Corné verder uit. “Steeds meer klanten willen cleanroom-schone producten geleverd krijgen. Ook worden de eisen voor cleanability steeds strenger. In 2012 bouwden we onze cleanroom, maar destijds was de vraag nog niet zo groot als het nu is. Hierdoor hebben we nu ruimtegebrek en hebben we behoefte aan een nieuwe cleanroom met modernere middelen.”

Faes blijft investeren in nieuwe machines, automatisering, en milieu. Denk bijvoorbeeld aan automatisering (zoals online proofing) en verder ontwikkelde afvalrecycling. “De markt verandert en wij veranderen mee”, aldus Van de Voort. “We werken met andere bedrijven samen in de Brainport Industry Campus (BIC), wat ook wel de fabriek van de toekomst genoemd wordt. Het idee is dat je binnen die campus alles kan vinden. Wij dragen ons steentje bij met just-in-time leveringen van verpakkingen. In de cloud zien wij wie wat wanneer nodig heeft. Hierdoor heeft de klant geen voorraad die in de weg staat en kunnen ze direct leveren wanneer hun product gereed is.”

Bevestiging

Doordat deze awards worden uitgereikt aan bedrijven die door hun partners aangedragen zijn is de nominatie op zich al een enorme blijk van waardering. “Het betekent dat we op de juiste weg zijn”, gaat Corné verder. “Wanneer een klant een ingewikkeld vraagstuk heeft komt zijn of haar desbetreffende accountmanager graag langs om het probleem persoonlijk te bespreken. Wij hebben deze ontzorgende aanpak hoog in het vaandel. We merken dat dit ook gewaardeerd wordt. Daardoor is deze nominatie voor ons een teken dat we de juiste weg zijn ingeslagen. Het is een schouderklopje dat ons weer nieuwe moed geeft om zo door te gaan.”

Corné heeft zelf ook wel eens klanten genomineerd voor een DISCA. “Je kijkt dan naar mooie projecten die je samen hebt gedaan met je klanten. De gunfactor speelt dan zeker een rol”, aldus Van de Voort. De uiteindelijke winnaars van de verschillende DISCA-categorieën worden op 21 november bekendgemaakt.

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.