• Nederlands
  • Engels

Faes Cases ontwerpt promotietassen in combinatie met de RAKO bakken

22 Jan 2014, by Erna Melis in Faes Cases

Faes Cases is gespecialiseerd in het ontwikkelen van promotassen. Deze tassen bestaan uit soft solution polyester welke tevens voorzien kan worden van een full-colour bedrukking waardoor het een echte eyecatcher is. De promotassen worden vaak gebruikt voor het uitdelen van proefverpakkingen, het zogenaamde ‘sampling’.

Onder andere van frisdrank, waarbij niet alleen stevigheid van belang is, maar ook ijsbestendigheid. Daarnaast moeten de tassen snel en eenvoudig schoon te maken zijn.

De tassen, desgewenst inclusief draagriem, zijn dubbelwandig voor extra stevigheid. Om nog meer stevigheid te creëren worden de promotassen vaak gebruikt in combinatie met RAKO bakken. Deze bakken zijn gemaakt van kunststof en bieden een goede bescherming aan producten. Door het lichte gewicht van de bakken zijn ze ideaal te combineren met de promotassen.

Zowel de promotassen als de bakken zijn in verschillende afmetingen leverbaar.
Faes Cases biedt nu de combinatie van een promotas met daarbij een RAKO bak aan, om het voor de klant goedkoper te maken. De bakken zijn duurzaam en kunnen gemakkelijk hergebruikt worden. Als de ene promotas niet meer gebruikt wordt, hoeft de klant alleen een nieuwe tas te bestellen omdat deze dan opnieuw om de RAKO bak past. De klant hoeft hierdoor maar één keer te investeren in de RAKO bakken wat voordelig is. Er is hierdoor een besparing van bijna 50% gerealiseerd ten opzichte van de oude prijs.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

 

Minute maid             Sprite

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.