• Nederlands
  • Engels

Koninklijke belangstelling voor Enexis koffer

14 Feb 2014, by Erna Melis in Faes Cases

Onlangs heeft Koning Willem-Alexander het Enexis hoofdkantoor in Den Bosch officieel geopend. Tijdens de opening stonden de kernactiviteiten van Enexis centraal. Na de openingsceremonie werd de koning rondgeleid in de nieuwe expositieruimte. Tijdens deze rondleiding stond men uitgebreid stil bij de nieuwe Enexis trainingskoffer.

EnexisWillem
(bron:Enexis)

 

Trainingskoffer om techniek te visualiseren 

Deze koffer is, in opdracht van Enexis Training & Opleiding, ontwikkeld door Faes Cases. Enexis gaat deze koffers gebruiken in het trainingscentrum. Daar maken ze personeelsleden op een visuele manier wegwijs in de techniek van de energie wereld. Tevens worden de koffers gebruikt om lessen te geven op scholen. Kinderen kunnen op deze manier spelenderwijs kennis maken met het technische aspect van energie aansluitingen.

 

visuele-demo-case_goedenexiszijkant

 

 

Ontwikkeling door Faes Cases

In samenspraak met Enexis hebben de technische adviseurs van Faes Cases gekozen voor een hoogwaardige en lichtgewicht aluminium koffer. Deze koffer is gemakkelijk ingebruik en heeft een exclusieve uitstraling. Zodra men de koffer openklapt, ziet men een woonwijk in kaart gebracht, compleet met huizen, bedrijven, straten, windmolens etc.

Faes Cases heeft de binnenkant van de koffer voorzien van complexe bedrading en aansluitingen. Om de werkelijkheid na te bootsen, kan men de hele woonwijk voorzien van elektriciteit door het aansluiten van deze bedrading. Tijdens trainingen en opleidingen kan de instructeur van Enexis dus samen met zijn

enexisopenstudenten de aansluitingen gaan aanleggen. Waarna men ook direct het resultaat, bijvoorbeeld werkende straatverlichting door het aansluiten van een windmolen, kan bewonderen. 

enexisplat

 

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.