• Nederlands
  • Engels

Faes Cases ontwerpt een display voor de Philips LEDtube

08 Jul 2013, by admin in Faes Cases

Een nieuw praktijkvoorbeeld wat Faes Cases graag met u deelt is de display die speciaal ontworpen is voor Philips Lighting. Philips Lighting is een vooraanstaand leverancier van verlichting voor zowel de professionele- als ook de consumentenmarkt.

Faes Cases heeft voor Philips Lighting een speciale display ontwikkeld waarin een nieuw product, de LEDtube gepresenteerd wordt. De LEDtube is een LED- lamp die qua lichtkwaliteit niet onder doet voor de welbekende TL lamp maar daarentegen wel duurzamer en energiezuiniger is. Een LEDtube gaat gemiddeld drie keer zolang mee als een TL lamp en bespaart 50% energie.

De displays, die door Philips Lighting zelf “LEDtube Demonstrators” worden genoemd, zullen worden ingezet in het groothandelskanaal. Daardoor is het van groot belang dat het product bij de klanten van Philips opvalt, dat het product daadwerkelijk te testen is en dat de demonstrator een CE keurmerk bevat. Door middel van system integration is ervoor gezorgd dat de LEDtube en de TL lamp getest kunnen worden in de display.

De display die Faes Cases heeft ontworpen voor Philips voldoet volledig aan de wensen van de klant. Enkele vereisten van de klant waren het lichte gewicht van de display en het verwerken van de twee lampen om zo te laten zien dat er geen verschil is in lichtkwaliteit en lichtniveau. Er is gekozen voor een felgekleurde achtergrond, zodat de display opvalt en de goede kleurweergave van de verlichting duidelijk zichtbaar is.

Om het verspreiden van de displays zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Faes Cases er tevens voor gezorgd dat de displays per stuk bij aflevering verpakt zijn in een doos en per land gestapeld zijn op een pallet. Hierdoor kan Philips ze meteen wereldwijd verzenden en zullen de displays zo spoedig mogelijk over de hele wereld bekend worden bij de consument.

 

LED-Philips

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.