Faes Cases op de precisiebeurs 3 en 4 december

08 Jul 2013, by admin in Faes Cases

Op 3 en 4 december 2014 staat Faes Cases op de 13e editie van de Precisiebeurs. Dit gratis toegankelijke evenement wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven en is geopend van 9:30 tot 17:00 uur.
Met 260 exposanten, uit onder andere Nederland, België en Duitsland, en 50 lezingen is de Precisiebeurs hét trefpunt voor precisietechnologie. Via de exposities en congressen worden bestaande kennissen en innovaties op het gebied van precisietechnologie gedeeld.

Als producent van hoogwaardige duurzame maatwerk verpakkingen biedt Faes Cases verpakkings- en transportoplossingen voor bedrijven binnen de precisietechnologie. Op de Precisiebeurs staan onze commercieel technische adviseurs klaar om u te voorzien van informatie en eventuele vragen te beantwoorden. Tevens kunt u een aantal praktijkvoorbeelden bekijken. U kunt ons vinden in de Dommelhal op stand nummer 206.

Johan Faes, CEO van Faes Group, geeft tijdens de Precisiebeurs een lezing over hoe een onderneming kosten kan besparen door middel van het terugdringen van Dead On Arrivals. Deze lezing vindt plaats op woensdag 4 december in zaal 19 van 14:35 tot 15:05 uur.

Gratis toegangsbewijs bestellen
Toegang tot het evenement is gratis, u dient zich hiervoor aan te melden via de website: www.precisiebeurs.nl.

 

precisiebeurs

NO COMMENT

Sorry, the comment form is closed at this time.