Vacature Salesmedewerker Binnendienst M/V (fulltime)

Salesmedewerker Binnendienst M/V (fulltime)

Wil jij werken in een salesteam dat doelmatig werkt aan de versteviging van onze marktpositie en de realisatie van onze ambitieuze omzetdoelstelling? Behoud jij het overzicht en denk jij steeds 2 stappen vooruit? Dan brengen wij graag onze vacature voor een Salesmedeweker Binnendienst bij je onder de aandacht.

Hoe ziet je nieuwe functie eruit?

Samen met de accountmanagers en collega’s van de binnendienst ben je verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten en het uitbouwen van onze bestaande klantrelaties. Vanuit de binnendienst doe je dit door te fungeren als het telefonisch aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten en hen adequaat te adviseren over onze maatwerk verpakkingsoplossingen. In gesprek met de klant neem je daarom de tijd om de klant en het verpakkingsvraagstuk te leren kennen zodat je met support van onze afdeling Engineering optimaal kunt inspelen op de klantvraag. Je voert zelfstandig de verkoopadministratie uit en draagt zorg voor een goede en sluitende interne overdracht voor een soepel verloop van het offerte/orderproces. Op deze wijze draag jij elke dag vanaf de kade bij aan onze klanttevredenheid en de versteviging van onze marktpositie.

Tot je taken behoren verder:

 • Het maken en opvolgen van offertes en orderbevestigingen
 • Het zelfstandig beoordelen van eenvoudige aanvragen op technische maakbaarheid en haalbaarheid
 • Het vaststellen van de commerciële verkooprijs op basis van de interne kostprijscalculatie
 • Het oplossen van eventuele operationele problemen met als doel de klanttevredenheid te borgen en stagnatie in het orderproces te voorkomen
 • Het deelnemen aan een of meerdere salesprojecten en/of verkoopacties
 • Het verlenen van operationele ondersteuning aan onze accountmanagers van de buitendienst

Welke bagage neem je mee?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld de richting Commerciële Economie
 • Minstens 5 jaar werkervaring met commerciële processen in een binnendienstfunctie in een maatwerk productieomgeving
 • Goede kennis en ervaring met MS Office en ervaring met ERP systemen
 • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Fulltime (40 uur per week) beschikbaar; minder is helaas niet bespreekbaar
 • Je bent woonachtig binnen een straal van maximaal 30 kilometer van Reusel

Als persoon:

 • Heb je zichtbaar plezier in je werk en ben je een stabiele factor
 • Heb je affiniteit met techniek
 • Regel je zaken tot in de puntjes, zie je in de verte wat er nodig is en kom je afspraken en beloftes na
 • Kun je goed prioriteren en schakelen tussen werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen. Bovendien kun je goed omgaan met interrupties van klanten en collega’s
 • Ben je commercieel en communicatief vaardig en heb je een dienstverlenende instelling
 • Beschik je over goede luistervaardigheden en interpreteer je klantvragen op een juiste wijze

Wij bieden:

Een verantwoordelijke baan en fantastische uitdaging waarbij je kunt laten zien wat je in huis hebt. Na een gedegen inwerktraject krijg je bij ons alle ruimte om deze functie zelfstandig in te kleden. Door middel van training en coaching on the job scheppen we randvoorwaarden om je professionele commerciële vaardigheden te optimaliseren. We spreken hier met recht over een baan met veel regelmogelijkheden en afwisseling omdat je participeert in een of meerdere salesprojecten. Zo ga je in een projectgroep waarin meerdere disciplines zijn vertegenwoordigd aan de slag met de verbetering van het rendement van onze webshop.

Bij Faes Cases werk je binnen een Brabantse onderneming met een informele cultuur, een gezonde mentaliteit en korte communicatielijnen. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een marktconform salaris kun je rekenen op 29 vakantiedagen, een nette pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een winstdelingsregeling.

Kan jij het waarmaken?

Stuur je cv vergezeld van jouw motivatiebrief toe naar solliciteren@faesgroup.com. Wil je meer weten? Laat je inspireren door Harold Pijs (Hoofd Verkoop Binnendienst) op telefoonnummer 0497-339833 of neem een kijkje op onze website: www.faescases.com. Voor informatie over de procedure neem je contact op met Edwin van der Linden op telefoonnummer +31 497 389 072.

Wie zijn wij?

Faes Cases maakt onderdeel uit van Faes Group in Reusel en wij ontwerpen en produceren duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Binnen Faes Group werken wij dagelijks met 60 trotse en gemotiveerde collega’s in binnen- en buitenland aan duurzame verpakkingsoplossingen. Als marktleider werken wij voor gerenommeerde bedrijven en organisaties zoals: Philips, ASML, DSM, VDL, Medtronic, Ministerie van Defensie, NATO, etc.

Bij Faes Group leggen wij de lat graag hoog. Werken bij Faes betekent deel uitmaken van een zeer professionele organisatie. Wij zijn een organisatie die waar maakt wat we zeggen. Onze medewerkers doen er alles aan om resultaten te leveren en hun beloften na te komen, als persoon en als team. Onze ambitie luidt om in de komende jaren ons bedrijf te verdubbelen.

Faes Group is vanuit Eindhoven, Valkenswaard of Tilburg prima bereikbaar. Met de auto bereik je ons veelal binnen zo’n dertig minuten.

 

Deel deze vacature via: Email this to someoneShare on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0