title

Solliciteren

 

Faes Group heeft een ambitieuze groeidoelstelling en is daarom altijd op zoek naar gemotiveerde en gedreven collega’s. We hebben een breed scala aan functies op verschillende afdelingen met diverse specialismen. Persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en innovatie worden door ons gestimuleerd en je komt terecht in een informele maar uiterst professionele werkomgeving met een open bedrijfscultuur.

 

Gerichte sollicitatie

Heb jij belangstelling voor een specifieke vacature en wil jij werken bij een ambitieuze organisatie die de lat graag hoog legt? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.

Rechtstreeks solliciteren heeft onze voorkeur. Stuur je cv met motivatiebrief daarom naar solliciteren@faesgroup.com en beschrijf in jouw motivatiebrief wat jouw toegevoegde waarde voor Faes Group is.

Na ontvangst van je sollicitatiebrief ontvang je van ons altijd een reactie. Indien je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek nemen wij telefonisch contact met je op. Afhankelijk van de functie kunnen 2 of meer sollicitatiegesprekken, een assessment, opdracht  en referentieonderzoek onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Open sollicitatie

Denk jij bij Faes Group te passen maar heb je in ons vacatureoverzicht niet de functie gevonden die aansluit bij jouw capaciteiten en wil jij jezelf bij Faes Group onder de aandacht brengen? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar solliciteren@faesgroup.com. Licht in je brief toe waar je naar op zoek bent, zodat wij jouw profiel kunnen matchen met onze mogelijkheden. Wij streven ernaar je binnen 2 weken van een reactie te voorzien.

 

Stage

Stagiairs zijn bij ons meer dan welkom. Als stagiaire nemen wij je serieus in onze organisatie. Zo bespreken we vooraf jouw leerdoelen en ontvang je deskundige begeleiding van een stagementor. Zo leer je namelijk het meest. In ruil voor een goede leeromgeving, verwachten we van jou maximale inzet. Je kunt bij ons stage lopen in allerlei verschillende vakgebieden. Kijk bij de vacatures voor ons actuele aanbod aan stageplaatsen. Staat er geen stageplaats bij die aansluit op jouw studie? Stuur ons dan een stageverzoek via solliciteren@faesgroup.com.
Benoem in dit verzoek wat je studeert, je studiejaar en de stageperiode en wij bekijken of we een passende opdracht voor je hebben. Je ontvangt van ons ten alle tijden een reactie. Faes Group is als leerbedrijf erkend door  ECABO, VTL, KCH en SH&M.