title

Om de toenemende vraag vanuit de markt te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een:

Productiemedewerker M/V (fulltime)

Wat ga je doen?
Als teamlid van onze Productieafdeling draag je bij aan de vervaardiging van maatwerk industriële verpakkingen. Met tientallen orders per week, die qua omvang en complexiteit sterk uiteenlopen, is geen week hetzelfde. Het productieproces vindt plaats aan de hand van productietekeningen en instructies op de werkorder. Je werkdag start met een overleg waarbij je samen met je collega’s en het afdelingshoofd de dagplanning doorneemt. Tijdens dit overleg krijg je een (deel)werkorder toegewezen waar jij verantwoordelijk voor bent.

Onze productieafdeling is onderverdeeld in diverse subafdelingen en werkzaamheden, waaronder machinale houtbewerking, assemblage, interieurbewerking, cleanroom, kunststof lassen en bediening freesmachine.

Voor de functie van cleanroom medewerker ben je een veelzijdige medewerker. Onderdeel van de order gestuurde verwerking van cleanroom producten. Hierbij staat een correcte oplevering van losse componenten of juist geassembleerde samenstellingen centraal.
Je taken bestaan o.a. uit:

 • Reinigen en assembleren van onderdelen tot volledige samenstellingen.
 • Reinigen en verpakken van zowel losse componenten als samenstellingen volgens voorschriften van onze afnemers.
 • Vervaardigen van speciale cleanroom verpakkingen.
 • Onderhouden van de cleanroom werkruimte volgens daarvoor geldende richtlijnen.

Vaardigheden die we vragen:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.
 • Je hebt cleanroom ervaring of je staat open voor een interne opleiding.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.

Werken volgens opgestelde regels die gelden in een ISO 6 omgeving.

 

Functie-eisen

 • Je beschikt over technisch inzicht
 • Kennis van technisch tekening lezen is een pre
 • Ervaring met werken met handgereedschappen is een pre
 • Aantal uren per week 40. Een werkweek van 32 uur is bespreekbaar
 • Je bent flexibel. Daarmee bedoelen we dat je bereid bent om (incidenteel) over te werken, mocht de situatie daartoe aanleiding geven

Daarnaast streef je iedere keer maximale klanttevredenheid na, zowel intern als extern. Dit bereik je door slim te werken, verworven kennis en inzicht te delen met je collega’s en door het voortbrengen van (top)kwaliteitsproducten binnen de daarvoor beschikbaar gestelde tijd.

 

Wat bieden wij?

Als productiemedewerker werk je aan zichtbaar resultaat. We bieden uitdagende klussen die variëren in complexiteit en omvang. Geen verpakkingsvraagstuk is hetzelfde en dat geldt ook voor jouw werkdag. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan krijg je van ons ruim de gelegenheid om je tot ontwikkelen tot vakkracht. Zo krijg je een buddy toegewezen die jou de fijne kneepjes van het vak zal leren.

Bij Faes Cases werk je binnen een Brabantse onderneming met een informele cultuur, een gezonde mentaliteit en korte communicatielijnen. Onze werkplaats wordt gekenmerkt door een prettige werksfeer waar collega’s er samen de schouders onder zetten. Met daarbij natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder 29 vakantiedagen en een nette pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een winstuitkering. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Streef jij steeds (top)kwaliteit na en voldoe je aan de hierboven genoemde functie-eisen?
Stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar solliciteren@faesgroup.com. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Bel dan met Joseph Nijhof op telefoonnummer 06-30380810 of neem een kijkje op www.faescases.com. Voor informatie over de procedure neem je contact op met Edwin van der Linden op telefoonnummer +31 497 389 072.

Wie zijn wij? 
Faes Cases, onderdeel van Faes Group in Reusel, ontwerpt en produceert maatwerk duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit doen we in binnen- en buitenland voor bedrijven zoals ASML, Philips en het Ministerie van Defensie met een team van ruim 60 medewerkers. Onze verpakkingen worden ontwikkeld en geproduceerd door ambitieuze vakmensen. Werken bij Faes Group betekent deel uitmaken van een zeer professionele organisatie. Wij zijn een organisatie die waarmaakt wat we zeggen, die resultaten leveren en verwachtingen overtreffen. Dit doen we als persoon, maar ook als team. Wij leggen de lat graag hoog en hebben de ambitie om de omvang van de business unit Faes Cases in de komende jaren te verdubbelen.