title

Waarom Faes Group

 

We leggen de lat graag hoog bij Faes Group. Werken bij Faes Group betekent deel uitmaken van een zeer professionele organisatie. Wij zijn een organisatie die waar maakt wat we zeggen. Onze medewerkers doen er alles aan om resultaten te leveren en hun beloften na te komen, als persoon en als team.

Wij hebben de ambitie om de omvang van ons bedrijf in de komende jaren te verdubbelen. Die groei zien wij niet alleen in bedrijfsmatig opzicht. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk.

 

Faes Group maakt het waar

‘Waarmaken’ is leidend in onze manier van denken en doen en dit benadrukken we met ‘De Vijf van Faes’

 

Creatief

Faes Group streeft ernaar om door middel van bovengemiddelde creativiteit en verregaande innovatie elke keer opnieuw de verwachting van de klant te overtreffen.

Slagvaardig

Faes Group heeft als doelstelling het beste uit haar mensen te halen door ze onder de beste omstandigheden en met de beste middelen te laten werken, ondersteund door trainingen en opleidingen.

Betrouwbaar

Faes Group staat voor een open, eerlijke en betrouwbare communicatie en verwacht hetzelfde van haar relaties.

Passie

Passie is wat de medewerkers van Faes Group drijft. Dit vertaalt zich in grote betrokkenheid die leidt tot pakkende oplossingen en een betrouwbare performance.

Duurzaam

Faes Group wil maatschappelijk verantwoord ondernemen door gebruik te maken van geaccepteerde resources met respect voor mens en natuur.