title

Werken bij Faes Group

 

Faes Group is een uitstekende werkgever met een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelmogelijkheden. Naast een prettig werkklimaat bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is open, informeel, maar uiterst professioneel. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven.

Onze wereld is groter dan alleen het mooie dorp Reusel waarin we gevestigd zijn. Wij hebben diverse buitenlandse vestigingen, waaronder een zusterbedrijf in India waar we software applicaties ontwikkelen. Daarnaast werken wij ook voor gerenommeerde bedrijven en organisaties zoals: Philips, ASML, DSM, VDL, Medtronic, Ministerie van Defensie, NATO, etc.

Bij ons krijg je de ruimte om te groeien. Om beter te worden. Want wij zijn ervan overtuigd dat je pas het beste uit jezelf haalt als je jezelf kunt zijn. In onze bedrijfscultuur zijn passie, slagvaardigheid en creativiteit verankerd.

Om dit te bereiken investeren we voortdurend in onze werknemers, onze belangrijkste assets. Naast training en opleiding, zorgen we ook voor een werkomgeving waarin je je creativiteit maximaal kan aanwenden en waar innovatie maximaal tot bloei kan komen.

Wat belangrijk is voor ons, is dat jij je als nieuwe collega herkent in onze waarden. Ben je gemotiveerd om voor een snel groeiend innovatief bedrijf te werken dat de lat graag hoog legt? Wij zijn niet snel tevreden en we verwachten van onze medewerkers ook geen ‘zesjes-mentaliteit’. Dus als jij je hier in herkent, dan pas je bij ons en wij bij jou.

Onze visie en missie zijn helder. Kom werken bij Faes Group en maak deel uit van onze ambities om wereldwijd ons motto ‘Perfectly packed products, a calming sensation’ tot een kunst te verheffen.

 

 

Faes Group maakt het waar

‘Waarmaken’ is leidend in onze manier van denken en doen en dit benadrukken we met ‘De Vijf van Faes’

Creatief

Faes Group streeft ernaar om door middel van bovengemiddelde creativiteit en verregaande innovatie elke keer opnieuw de verwachting van de klant te overtreffen.

Slagvaardig

Faes Group heeft als doelstelling het beste uit haar mensen te halen door ze onder de beste omstandigheden en met de beste middelen te laten werken, ondersteund door trainingen en opleidingen.

Betrouwbaar

Faes Group staat voor een open, eerlijke en betrouwbare communicatie en verwacht hetzelfde van haar relaties.

Passie

Passie is wat de medewerkers van Faes Group drijft. Dit vertaalt zich in grote betrokkenheid die leidt tot pakkende oplossingen en een betrouwbare performance.

Duurzaam

Faes Group wil maatschappelijk verantwoord ondernemen door gebruik te maken van geaccepteerde resources met respect voor mens en natuur.